Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Çevrimiçi Sunum Salonu Tanıtımı Yapıldı

12.04.2021 12:24

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet TEKİN ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Tuncay Yavuz ÖZDEMİR ve Doç. Dr. Eyüp BOZKURT tarafından salgın sürecinde ve sonrasında lisansüstü sınav ve sunumlarda kullanılmak üzere planlanan çevrimiçi sunum salonu ve alt yapısı hakkında tanıtım ve bilgilendirme amaçlı deneme sunumu gerçekleştirildi. Hayata geçirilmesi ve yaygınlaştırılması durumunda üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların görünürlüğünün artacağının, lisansüstü çalışmalara katkı sunacak diğer üniversitelerdeki akademik personel çeşitliliğinin mümkün olacağının düşünüldüğü ifade edildi.

Yapılan tanıtım toplantısına Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Raşit ZENGİN, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şener DEMİREL, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Oğuzhan ÖZDEMİR ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal CANPOLAT katıldı.

Yapılan tanıtım toplantısına ayrıca Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat SUNKAR, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa İSİ ile Enstitü Sekreteri Yıldız ŞEN katılarak çevrimiçi sunum salonu hakkında bilgi aldılar.

Çevrimiçi sunum salonu ile ilgili desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ'a teşekkür ederiz.