Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın Eğitim Bilimleri Enstitüsünü Ziyareti

25.02.2021 04:30

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, 15.02.2021 Pazartesi günü Enstitümüzü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet TEKİN ilk ziyaretten bugüne kadar gerçekleştirilen, yakın ve uzun vadede hedeflenen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’a salgın sürecinde lisansüstü programlardaki derslerin işleniş süreci, mevcut kayıtlı öğrenci ve başarı durumları, ilgili senato esaslarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar, çevrimiçi sunum salonu ile birlikte ulaşılması planlanan kazanımlar, uluslararası öğrenci sayısı, dijitalleşme süreci vb. konularda bilgi verildi. Temel hedefin lisansüstü tezlerdeki nicelik ve niteliğin artırılması olduğu vurgulandı.

Ziyaretlerinde Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ ve Prof. Dr. Soner ÖZGEN eşlik etti.